Potopisno predavanje ter predstavitev knjige z naslovom ‘Esenca življenja na poti’

Potopisno predavanje ter predstavitev knjige z naslovom ‘Esenca življenja na poti’

Potopisno predavanje ter predstavitev knjige z naslovom ‘Esenca življenja na poti’, Maje Novak, v prostorih Coworking Lucija

Maja Novak, s psevdonimom Mayita, je svetovna popotnica, ki je pri rosnih 22-ih zapustila svoje ustaljeno življenje in odšla na dolgo popotovanje, kjer ni samo odkrivala čarobnosti našega planeta, temveč predvsem skrite kotičke svoje duše…
Tako je nastala njena prva motivacijsko – izpovedna knjiga, ‘Esenca življenja na Poti’, kjer Maja piše o različnih ljudeh, pogledih na svet, denarju, ljubezni, obenem pa v knjigo mojstrsko vpelje tudi nasvete za zdrav vsakdan ter slastne in enostavne recepte, ki so nastali na poti.
Maja se tako ukvarja tudi z zdravim načinom življenja in s kuhanjem malce drugačnih jedi. Navdih črpa na peščenih tleh domače kuhinje nekaterih dežel, ki jih je obiskala, ali pa med delom na luksuznih morskih lepoticah – jahtah.
Z navdušenjem deli svoje bogate izkušnje in vzpodbuja ljudi, da gredo naproti tistemu, kar čutijo v svojem srcu. Ljubi svet in ekstreme v njem, verjame v dobro v ljudeh in želi ljudi ponovno povezati in jim pokazati kako verjeti vase.

Vsi, ki si želite slišati to prekrasno izpoved in izkušnjo ter želite poklepetati in postaviti vprašanja Maji, ste vljudno vabljeni v Coworking Lucija, 22. aprila ob 18:00 (Liminjanska 94c, 6320 Portorož – Obrtna cona Lucija, nasproti supermarketa Tuš).

Vstop brezplačen.