Švigale bodo ideje! Novi coworking prostori v Luciji

Švigale bodo ideje! Novi coworking prostori v Luciji

V soboto, 28.2.2015 je v lucijski obrtni coni svoje coworking prostore pridobila tudi občina Piran.
Seaside Bar Solutions in Akademija za prihodnost sta združila moči in nastal je enkraten projekt – Coworking Lucija.Po besedah župana Občine Piran, Petra Bossmana gre za eno najlepših otvoritev, ki jih je doživel.
“Na vas mladih je, da izboljšate prihodnost,” je še izpostavil župan.
V Coworking-u Lucija bodo redno organizirana srečanja, predavanja, seminarji, predstavitve uspešnih podjetnikov, delavnice, filmski in kavarniški večeri, izobraževalne ekskurzije in športni dogodki.

Dogodki se bodo dotikali tematik kot so podjetništvo, marketing, retorika in javno nastopanje, PR, motiviranje, vodenje projektov, intelektualna lastnina, možnosti financiranja, pridobivanje nepovratnih sredstev, turizem, oblikovanje, glasba, umetnost, informatika, šport idr.Poleg tega je po zelo ugodnih cenah na voljo pet miz za mesečni najem, šesta miza pa je na razpolago za dnevni ali večdnevni najem. Prostor je možno najeti tudi za izvajanje delavnic, izobraževanj, razstav ter raznih praznovanj.

Vsem udeležencem otvoritve se želimo iskreno zahvaliti za prisotnost.
Veseli smo, da smo z vašo pomočjo doživeli ter izpeljali odličen večer.
Večer, ki smo ga preživeli med vami, nas je prepričal, da smo skupaj lahko uspešni. Vaša podpora nam je v veliko pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev.
Veselimo se vašega naslednjega obiska. Vljudno vabljeni!
Ekipa Akademije za prihodnost in Seaside Bar Solutions – Coworking Lucija